Uw zoekresultaten

Reviews

Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent. Uw mening over onze dienstverlening is voor ons dan ook erg belangrijk. Complimenten horen we graag, maar ook welgemeende adviezen of opmerkingen over zaken die beter kunnen zijn voor ons belangrijk. Deze stellen ons in staat om het nog beter te doen. Veel van onze klanten geven ons deze feedback rechtstreeks. Maar ook via de huizensite Funda waar wij ons woningaanbod presenteren kunnen onze klanten ons beoordelen op kennis, service en prijs/kwaliteit. Al deze klantbeoordelingen zijn open en eerlijk. U vindt ze hieronder weergegeven.

Carel Peterson

Geeft Duvekot Makelaardij een: 
10

  • Bereikbaarheid en communicatie - 10/10
  • Deskundigheid - 10/10
  • Onderhandeling en resultaat - 10/10
  • Prijs en kwaliteit - 10/10

Samenvatting

In zeer korte tijd te maken gehad met Jan-Kees als verkoopmakelaar van twee toch wel "lastige" panden. En als aankoopmakelaar voor mijn nieuwe pand.
Een uiterst kundige makelaar, prima op de hoogte van de lokale markt, maar ook op het gebied van de steeds maar veranderende regelgeving. Zakelijk, maar ook heel vriendelijk en waar het kan de nodige humor; heel prettig om met hem in zee te gaan. Volop aanbevelend !

10.0/10

facebook_like_thumb    Ik raad deze makelaar aan bij mijn vrienden- en familie!

Dhr. Sturm

Geeft Duvekot Makelaardij een: 
10

  • Bereikbaarheid en communicatie - 10/10
  • Deskundigheid - 10/10
  • Onderhandeling en resultaat - 10/10
  • Prijs en kwaliteit - 10/10

Samenvatting

Duvekot is zeer prettig en deskundig we hebben steeds een goede begeleiding gehad de volgende keer gaan we zeker weer naar Duvekot!

10.0/10

facebook_like_thumb    Ik raad deze makelaar aan bij mijn vrienden- en familie!

De koper van de Vlissingsesingel 2 in Middelburg

Geeft Duvekot Makelaardij een: 
8.5

  • Bereikbaarheid en communicatie - 8/10
  • Deskundigheid - 9/10
  • Onderhandeling en resultaat - 8/10
  • Prijs en kwaliteit - 9/10

Samenvatting

Dhr. Duvekot is een deskundige makelaar. Communicatie verloopt op plezierige wijze. Een zeer helder modulair dienstenpakket biedt je als klant voldoende keuzemogelijkheden.

8.5/10

facebook_like_thumb    Ik raad deze makelaar aan bij mijn vrienden- en familie!

Arjo Francke

geeft Duvekot Makelaardij een: 
10

  • Lokale marktkennis - 10/10
  • Deskundigheid - 10/10
  • Service en begeleiding - 10/10
  • Prijs en kwaliteit - 10/10
10.0/10

facebook_like_thumb    Ik raad deze makelaar aan bij mijn vrienden- en familie!

Dhr. de Lange

geeft Duvekot Makelaardij een: 
10

  • Lokale marktkennis - 10/10
  • Deskundigheid - 10/10
  • Service en begeleiding - 10/10
  • Prijs en kwaliteit - 10/10

Samenvatting

Hoe beoordeelt u de communicatie van Jan-Kees?
Geef een beoordelingscijfer tussen 1 en 10: 10
Jan-Kees was de verkopend makelaar. Staat voor zijn opdrachtgever, maar kijkt hierbij naar het grotere plaatje. We hebben de communicatie dan ook als zeer prettig ervaren.
 
Hoe beoordeelt u de deskundigheid van Jan-Kees?
Geef een beoordelingscijfer tussen 1 en 10: 10
Je kunt merken dat hij al een tijdje meedraait in het vak. Veel verteld over het huis en de buurt. Komt oprecht en betrouwbaar over.
 
Hoe beoordeelt u de onderhandeling en het bereikte resultaat door Jan-Kees?
Geef een beoordelingscijfer tussen 1 en 10: 10
Hij is heel fair, to the point en loopt niet te pushen. Hiernaast is hij ten aanzien van de prijzen realistisch.
 
Hoe beoordeelt u de prijs/kwaliteitsverhouding van de dienstverlening van Jan-Kees?
Geef een beoordelingscijfer tussen 1 en 10: nvt
Hier kunnen wij niet over oordelen daar hij in ons geval de makelaar van de verkoper is geweest en wij geen zicht hebben op de kosten die in rekening worden gebracht. Wel hebben we voor door ons aangekochte woning best wat huizen bezichtigd en de hierbij betrokkenen makelaars hadden voor ons nauwelijks tot geen toegevoegde waarde in het geheel. Jan-Kees Duvekot heeft ons het tegendeel laten zien.
 
Zou u Jan-Kees aanbevelen als makelaar bij vrienden en familie?
Ja of Nee:
Ja, absoluut
 
Ruimte voor een persoonlijke opmerking over uw ervaringen met Jan-Kees:
Goede betrouwbare makelaar die zijn rol en vak verstaat.

10.0/10

facebook_like_thumb    Ik raad deze makelaar aan bij mijn vrienden- en familie!

Dhr. Willeboordse

geeft Duvekot Makelaardij een: 
8.8

  • Lokale marktkennis - 9/10
  • Deskundigheid - 9/10
  • Service en begeleiding - 9/10
  • Prijs en kwaliteit - 8/10

Samenvatting

Jan-Kees is een integere makelaar die altijd voor je klaarstaat bij vragen of spontane veranderingen in het aankoopproces. Ik kan Duvekot Makelaardij daarom van harte aanbevelen!

8.8/10

facebook_like_thumb    Ik raad deze makelaar aan bij mijn vrienden- en familie!

Funda gebruiker

geeft Duvekot Makelaardij een: 
8.9

  • Lokale marktkennis - 9.1/10
  • Deskundigheid - 9/10
  • Service en begeleiding - 9.5/10
  • Prijs en kwaliteit - 8/10

Samenvatting

We zijn goed begeleid door Duvekot Makelaardij! Alle stappen die bij de verkoop van ons huis kwamen kijken zijn duidelijk uitgelegd. De onderhandeling en overdracht ging vlekkeloos.

8.9/10

facebook_like_thumb    Ik raad deze makelaar aan bij mijn vrienden- en familie!

Funda gebruiker

geeft Duvekot Makelaardij een: 
8.8

  • Lokale marktkennis - 9/10
  • Deskundigheid - 9/10
  • Service en begeleiding - 9/10
  • Prijs en kwaliteit - 8/10

Samenvatting

Jan Kees is deskundig, geduldig en betrouwbaar. We zijn erg tevreden over de gehele verkoopprocedure.

8.8/10

facebook_like_thumb    Ik raad deze makelaar aan bij mijn vrienden- en familie!

Dhr. Geerse

geeft Duvekot Makelaardij een: 
10

  • Lokale marktkennis - 10/10
  • Deskundigheid - 10/10
  • Service en begeleiding - 10/10
  • Prijs en kwaliteit - 10/10

Samenvatting

Wij zijn erg tevreden over de makelaar. Hij is erg openhartig geweest, gaf goede tips voor verkoop. Het contact was regelmatig of hij reageerde gelijk op een appje. Wat wij misten, maar wat volgens hem niet meer nodig is, is adverteren.

10.0/10

facebook_like_thumb    Ik raad deze makelaar aan bij mijn vrienden- en familie!

Dhr. Meerman

geeft Duvekot Makelaardij een: 
8

  • Lokale marktkennis - 8/10
  • Deskundigheid - 8/10
  • Service en begeleiding - 8/10
  • Prijs en kwaliteit - 8/10

Samenvatting

Prima kennis van lokale markt. Goede afstemming over vraagprijs Kordaat optreden bij potentiele kopers. Snelle afwikkeling.

8.0/10

facebook_like_thumb    Ik raad deze makelaar aan bij mijn vrienden- en familie!

Funda gebruiker

geeft Duvekot Makelaardij een: 
8.8

  • Lokale marktkennis - 9/10
  • Deskundigheid - 9/10
  • Service en begeleiding - 9/10
  • Prijs en kwaliteit - 8/10

Samenvatting

Prima begeleiding! Alles wat bij de verkoop komt kijken word van te voren duidelijk uitgelegd. Ook in de periode van het "te koop" staan van onze woning werden we wekelijks op de hoogte gehouden hoe onze verkoop er voor stond. Ook bij de onderhandeling, het tekenen van het contract en de definitieve overdracht was de communicatie en begeleiding perfect.

8.8/10

facebook_like_thumb    Ik raad deze makelaar aan bij mijn vrienden- en familie!

Dhr. Joosse

geeft Duvekot Makelaardij een: 
9

  • Lokale marktkennis - 9/10
  • Deskundigheid - 9/10
  • Service en begeleiding - 9/10
  • Prijs en kwaliteit - 9/10

Samenvatting

Heb vanwege zijn courtage en basisprijzen getwijfeld om hem aan te nemen. Mede omdat het op de verkoopsom een behoorlijke aanslag was. Uiteindelijk verkoopt hij voor 10000 meer dan andere makelaars het in de verkoop wilde zetten! Hij is zeer deskundig en levert zijn geld dik op! Hij sleept er echt de maximaal haalbare verkoopprijs uit en qua contact en begeleiding is het ook dik in orde. Als geïnteresseerden 's avonds of in het weekend een bezichtiging wilden doen was het ook geen probleem. Kortom: Ik kan Jan-Kees dan ook van harte aanraden als makelaar!

9.0/10

facebook_like_thumb    Ik raad deze makelaar aan bij mijn vrienden- en familie!

Dhr. ten Hoedt

geeft Duvekot Makelaardij een: 
8.5

  • Lokale marktkennis - 8/10
  • Deskundigheid - 9/10
  • Service en begeleiding - 9/10
  • Prijs en kwaliteit - 8/10

Samenvatting

Wij hebben zeer goede ervaringen met Duvekot Makelaardij. Zeer actief, deskundig en plezierig advies. Duvekot heeft de aankoop zeer goed begeleid.

8.5/10

facebook_like_thumb    Ik raad deze makelaar aan bij mijn vrienden- en familie!

Dhr. De Rijke

geeft Duvekot Makelaardij een: 
8.8

  • Lokale marktkennis - 9/10
  • Deskundigheid - 9/10
  • Service en begeleiding - 9/10
  • Prijs en kwaliteit - 8/10

Samenvatting

Prima begeleiding! Alles wat bij de verkoop komt kijken word van te voren duidelijk uitgelegd. Ook in de periode van het "te koop" staan van onze woning werden we wekelijks op de hoogte gehouden hoe onze verkoop er voor stond. Ook bij de onderhandeling, het tekenen van het contract en de definitieve overdracht was de communicatie en begeleiding perfect.

8.8/10

facebook_like_thumb    Ik raad deze makelaar aan bij mijn vrienden- en familie!

Funda gebruiker

geeft Duvekot Makelaardij een: 
9.5

  • Lokale marktkennis - 10/10
  • Deskundigheid - 10/10
  • Service en begeleiding - 10/10
  • Prijs en kwaliteit - 8/10

Samenvatting

Erg tevreden over de service en communicatie. In een periode waar de markt weer wat aantrekt kunnen bouwen op de juiste adviezen en uiteindelijk tevreden met het verkoopresultaat. Duvekot Makelaardij is zeker aan te bevelen als u uw huis wilt verkopen in de regio.

9.5/10

facebook_like_thumb    Ik raad deze makelaar aan bij mijn vrienden- en familie!

F. van der Sluijs

geeft Duvekot Makelaardij een: 
9.0

  • Lokale marktkennis - 8.8/10
  • Deskundigheid - 9.4/10
  • Service en begeleiding - 8.6/10
  • Prijs en kwaliteit - 9/10

Samenvatting

Jan-Kees Duvekot is een zeer kundige makelaar met goede kennis van de lokale markt. Goede service en begeleiding gedurende het gehele traject. Wij bevelen deze makelaar zeker aan.

9.0/10

facebook_like_thumb    Ik raad deze makelaar aan bij mijn vrienden- en familie!

Funda gebruiker

geeft Duvekot Makelaardij een: 
10.0

  • Lokale marktkennis - 10/10
  • Deskundigheid - 10/10
  • Service en begeleiding - 10/10
  • Prijs en kwaliteit - 10/10

Samenvatting

Deze makelaar heeft mij zeer goed advies gegeven over vraagprijs. Prima ondersteuning bij de onderhandelingen. Mooie fotopresentatie. Goede begeleiding bij de aankoop van een nieuwe woning. Daarom was de woning ook met 3-4 weken verkocht.

10.0/10

facebook_like_thumb    Ik raad deze makelaar aan bij mijn vrienden- en familie!

Dhr. van Dijk

geeft Duvekot Makelaardij een: 
8.8

  • Lokale marktkennis - 8/10
  • Deskundigheid - 8/10
  • Service en begeleiding - 10/10
  • Prijs en kwaliteit - 9/10

Samenvatting

Beste Jan-Kees, Hartelijk dank voor je inzet. Dankzij jou heb ik mijn huis snel verkocht en zelfs boven de vraagprijs! Het mag duidelijk zijn dat ik zeer tevreden ben. Over het behaalde resultaat uiteraard, maar ook over de service en je hulpvaardigheid. Ik bel je zeker op als ik weer (ver)koop.

8.8/10

facebook_like_thumb    Ik raad deze makelaar aan bij mijn vrienden- en familie!

Vergelijk objecten