Uw zoekresultaten

Taxatie

Een bijzonder specialisme bij Duvekot Makelaardij is het uitvoeren van taxaties.

Bij het taxeren van woningen, appartementen, bedrijven of andere objecten gaat het om het bepalen van een zuivere waarde. Een waarde waar je van op aan kunt. Gebaseerd op feiten, ervaring, onderzoek en vakkennis. Het uitvoeren van taxaties is niet iets wat je er als makelaar maar even bij doet. Niet iedere makelaar is ook taxateur. Het zijn aparte beroepen met geheel eigen opleidingscriteria, certificeringen en toezicht.

Het vergt discipline, vakinhoudelijke kennis en een absolute betrouwbaarheid. Duvekot Makelaardij is zo’n taxateur. Wij zijn gecertificeerd als makelaar én als taxateur. Onze certificering als taxateur is geborgd bij de Stichting NRVT. Dit is hét keurmerk en kwaliteitsregister voor de taxatiebranche. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de beroepsvereniging VastgoedPRO.

Voor woningtaxaties maken wij gebruik van de validatiediensten van het NWWI of Taxateurs Unie. Zo weet u zeker dat de taxatierapporten geaccepteerd worden bij alle hypotheekbanken. Door aansluiting bij deze kwaliteitsregisters verplichten wij onszelf onze taxatiekennis op een zeer hoog niveau te brengen en up-to-date te houden.

Voor u een zekerheid en een garantie dat wij uw taxatie opdracht serieus nemen.
Het resultaat is een taxatie waar u op kunt vertrouwen. Speciaal voor u opgesteld. Met een duidelijk antwoord op uw specifieke vragen en geaccepteerd door alle instanties.

U kunt ons onder meer inschakelen voor taxaties in verband met:

  • De aan- of verkoop van alle typen woningen of bedrijfsobjecten
  • Het aanvragen van een hypotheek
  • NWWI-gevalideerde taxaties
  • Het aanvragen van Nationale Hypotheek Garantie
  • Belastingaangiften
  • De huurwaarde van bedrijfsobjecten
  • Erfenissen en schenkingen
  • Bedrijfskundige taxaties

Wilt u informatie of een offerte voor het uitvoeren van een taxatie? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

Heeft u vragen over onze diensten? Als u ons contactformulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vergelijk objecten