Uw zoekresultaten

Jan-Kees Duvekot | persoonlijk

Als mensen aan mij vragen wat mijn beroep is zal ik niet snel zeggen…. “ondernemer”. Want ik zie dat slechts als een logisch gevolg van mijn echte beroep….”makelaar-taxateur”. Maar evengoed had ik arts, leraar of advocaat kunnen zijn. Want in de kern ben ik een helper, een steun en toeverlaat waarbij ik mijn kennis en ervaring het liefst gebruik om anderen vooruit te helpen. En dat doet ik met passie. Persoonlijk waar het kan maar professioneel waar het moet. Ik ben altijd op zoek naar de mens achter het huis. Want aan het einde van een aan- of verkoop of na het uitvoeren van een taxatie is voor mij slechts het antwoord op één vraag belangrijk…..”bent u tevreden over mijn hulp?”

 

Jan-Kees Duvekot | makelaar-taxateur

Geboren (1965) en opgegroeid in Vrouwenpolder, een toeristendorp aan de mooie Zeeuwse kust. Na de middelbare school in Middelburg voorbestemd om de medische kant te zoeken; maar na een korte periode in de medische röntgendiagnostiek maakte ik al snel een carrière switch. De combinatie tussen mens en techniek was boeiend maar de ziekenhuisorganisatie er om heen log en ambtelijk. Het werd de studie Vastgoed & Makelaardij in Breda waarbij ik gedurende 5 jaar bij één van de grotere makelaarskantoren in Zeeland alle aspecten van het vak in de vingers heb gekregen. In 1995 koos ik voor een eigen makelaarskantoor. Een zeer bewuste keuze. Alleen op die manier kon ik het vak uitoefenen zoals ik vind dat het moet; zeer persoonlijk, een open communicatie, integer en handelend vanuit de behoefte van de mens. Maar ook gepassioneerd en volhardend want uiteindelijk moeten de deals wel gedaan worden. En die combinatie van kennis, ervaring, passie en persoonlijkheid heeft zich inmiddels bewezen. In de ruim 20 jaar heb ik als makelaar-taxateur vele honderden mensen succesvol begeleid bij de aan- of verkoop van hun woning of voor hen een taxatieopdracht naar volle tevredenheid uitgevoerd.

 

Jan-Kees Duvekot | maatschappelijk betrokken

Als je passie voor je vak hebt wil je dat graag delen. Al jarenlang ben ik bestuurlijk betrokken bij diverse organisaties binnen de vastgoedbranche. Zo ben ik meer dan 10 jaar landelijk bestuursvoorzitter van VastgoedPRO geweest; de beroepsvereniging voor makelaars en taxateurs, actief als bestuurslid bij een aantal maatschappelijke instanties belast met regelgeving en toezicht op de branche en ben ik gesprekspartner bij vele politieke en maatschappelijke initiatieven om de vastgoedbranche meer transparant, integer en maatschappelijk bewust te maken. Daarnaast wordt ik regelmatig gevraagd om hierover te spreken op symposia of het geven van gastcolleges. Ik vind dat boeiend en ook eervol om te doen. Het maakt je veel bewuster van je vak. Het geeft je een voorsprong op de trends en de ontwikkelingen. Zaken die je elke dag kunt gebruiken en waarvan de mensen om je heen dan weer profiteren.

 

Jan-Kees Duvekot | privé

Ik woon met alle plezier in Vrouwenpolder. Het mooie en gezellige toeristendorpje aan de Walcherse kust. Getrouwd met Christianne en samen hebben we een zoon en een dochter.
Om lichaam en geest in goede conditie te houden mag ik graag door de duinen of over het strand hardlopen. En als echte Zeeuw heb ik vanzelfsprekend iets met water; zeilend op het Veerse Meer waait de drukte letterlijk van je af.
Maar ook een goed gesprek met vrienden, de Zuid-Europese zon of een middagje op het strand maken me blij.
Tevredenheid en gelukkig zijn zitten soms in grote maar veel vaker in kleine dingen.
Het leven is mooi in Zeeland en daar geniet ik volop van.

Vergelijk objecten