Woning Zoeken
Woning Zoeken
we vonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Veersesingel 62, Middelburg

Veersesingel 62, 4334 TC Middelburg

€ 189.000 k.k.

Verkoopstatus: Verkocht
Woningtype: Bestaande bouw
Bouwjaar: 1950
Perceeloppervlakte: 78
Woonoppervlakte: 71
Inhoud: 257
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 3
begane grond
begane grond
eerste verdieping
eerste verdieping
kadastrale kaart
kadastrale kaart

De “droge kant van de Veersesingel” staat bekend als een van de leukste woonplekjes van Middelburg. Het is hier heerlijk rustig wonen met vrijwel alleen maar bestemmingsverkeer.
En u loopt of fietst zo naar het gezellige stadscentrum. Maar met de auto de stad uit is ook eenvoudig.
De tussenwoning die wij te koop aanbieden is niet zo heel groot maar biedt een heerlijk wooncomfort voor een grote doelgroep. Zowel voor starters, een jong gezin of vitale jonge senioren is dit een heerlijk huis.
In de loop van de jaren is het huis aangepast aan de huidige comforteisen en ook aan duurzaamheid is het nodige gedaan. De gevels zijn geïsoleerd, er is overal dubbel glas en op het dak liggen 8 zonnepanelen.
Er is een onderhoudsvriendelijke achtertuin met een berging en een vrije achterom.
Kom gerust eens kijken in deze leuke woning.

Indeling:

Begane grond:
Hal met meterkast.
Woonkamer die iets verlaagd ligt ten opzichte van de overige ruimten.
De woonkamer heeft een balkenplafond op de vloer ligt een lichte laminaat. Het oorspronkelijke trapportaal is vervangen door een open trap waardoor het geheel ruimer is geworden.
Via een tussenportaal met de toiletruimte (vernieuwd) bereikt u de keuken aan de achterzijde van het huis.
De keuken is voorzien van een dubbel keukenblok in lichte kleurstelling. Een aanrechtblok heeft een dubbele spoelbak en kastruimte. Het andere keukenblok is voorzien van een gaskookplaat, oven, afzuigkap, koelkast en ladevrieskast

1e verdieping:
Overloop met laminaatvloer en inbouwkast
Aan de voorzijde is er een grotere slaapkamer (laminaatvloer, inbouwkast) en een kleinere slaapkamer (laminaatvloer, inbouwkast).
Aan de achterzijde is er een 3e slaapkamer, eveneens met een inbouwkast en laminaatvloer.
De badkamer heeft donkergrijze vloertegels en lichte wandtegels. De inrichting omvat een 2e toilet, een wastafelmeubel met spiegelkast een inloopdouche.

2e verdieping:
Zolderberging met stahoogte ( circa 1.80 meter onder de nok); bereikbaar met een vlizotrap vanaf de overloop. De zolder is volledig bevloerd en een prima berging voor de spullen die u niet dagelijks gebruikt.

Overig:
De achtertuin is vrijwel volledig bestraat. Aan de achterzijde is er een berging. De achtertuin heeft een vrije achterom via een achtergelegen voetpad.

Samenvatting en Kerngegevens:
– bouwjaar omstreeks 1950
– perceeloppervlakte 78 m2
– inhoud circa 257 m3
– woonoppervlakte circa 71 m2
– overige inpandige ruimte (zolder) circa 12 m2
– externe bergruimte (berging) circa 5 m2
– achtertuin op het Noordoosten met vrije achterom
– spouwmuurisolatie en dubbele beglazing
– 8 zonnepanelen
– centrale verwarming
– keurig onderhouden
– oplevering in overleg omstreeks 1 juni 2020

De door de verkoper of diens makelaar verstrekte meetgegevens over de oppervlakte en/of inhoud van het aangeboden object zijn opgesteld op basis van de “Meetinstructie voor woning(en) en bijgebouw(en) gebaseerd op de NEN2580”
Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
De in de presentatie opgenomen plattegrondschetsen zijn informatief. De maatvoering kan afwijken.
Er wordt geadviseerd om als koper altijd de meetgegevens zelf te controleren. Vooral als bepaalde maatvoeringen voor u van wezenlijk belang zijn voor de aankoop van het object.
Doordat u in de gelegenheid wordt gesteld om de meetgegevens zelf te controleren kunnen de verkoper en de verkopend makelaar niet aansprakelijk worden gesteld voor eventueel onjuist opgegeven meetuitkomsten.

Documents

Contact

Plan een bezichtiging in
  • Zoek uw huis

Vergelijk objecten