Uw zoekresultaten

Klantbeoordelingen

Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent. Uw mening over onze dienstverlening is voor ons dan ook erg belangrijk. Complimenten horen we graag, maar ook welgemeende adviezen of opmerkingen over zaken die beter kunnen zijn voor ons belangrijk. Deze stellen ons in staat om het nog beter te doen. Veel van onze klanten geven ons deze feedback rechtstreeks. Maar ook via de huizensite Funda waar wij ons woningaanbod presenteren kunnen onze klanten ons beoordelen op kennis, service en prijs/kwaliteit. Al deze klantbeoordelingen zijn open en eerlijk. U vindt ze hieronder weergegeven.

9.2bord

Dhr. Geerse

geeft Duvekot Makelaardij een: 
10

  • Lokale marktkennis - 10/10
  • Deskundigheid - 10/10
  • Service en begeleiding - 10/10
  • Prijs en kwaliteit - 10/10

Samenvatting

Wij zijn erg tevreden over de makelaar. Hij is erg openhartig geweest, gaf goede tips voor verkoop. Het contact was regelmatig of hij reageerde gelijk op een appje. Wat wij misten, maar wat volgens hem niet meer nodig is, is adverteren.

10.0/10

facebook_like_thumb    Ik raad deze makelaar aan bij mijn vrienden- en familie!

Dhr. Meerman

geeft Duvekot Makelaardij een: 
8

  • Lokale marktkennis - 8/10
  • Deskundigheid - 8/10
  • Service en begeleiding - 8/10
  • Prijs en kwaliteit - 8/10

Samenvatting

Prima kennis van lokale markt. Goede afstemming over vraagprijs Kordaat optreden bij potentiele kopers. Snelle afwikkeling.

8.0/10

facebook_like_thumb    Ik raad deze makelaar aan bij mijn vrienden- en familie!

Funda gebruiker

geeft Duvekot Makelaardij een: 
8.8

  • Lokale marktkennis - 9/10
  • Deskundigheid - 9/10
  • Service en begeleiding - 9/10
  • Prijs en kwaliteit - 8/10

Samenvatting

Prima begeleiding! Alles wat bij de verkoop komt kijken word van te voren duidelijk uitgelegd. Ook in de periode van het "te koop" staan van onze woning werden we wekelijks op de hoogte gehouden hoe onze verkoop er voor stond. Ook bij de onderhandeling, het tekenen van het contract en de definitieve overdracht was de communicatie en begeleiding perfect.

8.8/10

facebook_like_thumb    Ik raad deze makelaar aan bij mijn vrienden- en familie!

Dhr. Joosse

geeft Duvekot Makelaardij een: 
9

  • Lokale marktkennis - 9/10
  • Deskundigheid - 9/10
  • Service en begeleiding - 9/10
  • Prijs en kwaliteit - 9/10

Samenvatting

Heb vanwege zijn courtage en basisprijzen getwijfeld om hem aan te nemen. Mede omdat het op de verkoopsom een behoorlijke aanslag was. Uiteindelijk verkoopt hij voor 10000 meer dan andere makelaars het in de verkoop wilde zetten! Hij is zeer deskundig en levert zijn geld dik op! Hij sleept er echt de maximaal haalbare verkoopprijs uit en qua contact en begeleiding is het ook dik in orde. Als geïnteresseerden 's avonds of in het weekend een bezichtiging wilden doen was het ook geen probleem. Kortom: Ik kan Jan-Kees dan ook van harte aanraden als makelaar!

9.0/10

facebook_like_thumb    Ik raad deze makelaar aan bij mijn vrienden- en familie!

Dhr. ten Hoedt

geeft Duvekot Makelaardij een: 
8.5

  • Lokale marktkennis - 8/10
  • Deskundigheid - 9/10
  • Service en begeleiding - 9/10
  • Prijs en kwaliteit - 8/10

Samenvatting

Wij hebben zeer goede ervaringen met Duvekot Makelaardij. Zeer actief, deskundig en plezierig advies. Duvekot heeft de aankoop zeer goed begeleid.

8.5/10

facebook_like_thumb    Ik raad deze makelaar aan bij mijn vrienden- en familie!

Dhr. De Rijke

geeft Duvekot Makelaardij een: 
8.8

  • Lokale marktkennis - 9/10
  • Deskundigheid - 9/10
  • Service en begeleiding - 9/10
  • Prijs en kwaliteit - 8/10

Samenvatting

Prima begeleiding! Alles wat bij de verkoop komt kijken word van te voren duidelijk uitgelegd. Ook in de periode van het "te koop" staan van onze woning werden we wekelijks op de hoogte gehouden hoe onze verkoop er voor stond. Ook bij de onderhandeling, het tekenen van het contract en de definitieve overdracht was de communicatie en begeleiding perfect.

8.8/10

facebook_like_thumb    Ik raad deze makelaar aan bij mijn vrienden- en familie!

Funda gebruiker

geeft Duvekot Makelaardij een: 
9.5

  • Lokale marktkennis - 10/10
  • Deskundigheid - 10/10
  • Service en begeleiding - 10/10
  • Prijs en kwaliteit - 8/10

Samenvatting

Erg tevreden over de service en communicatie. In een periode waar de markt weer wat aantrekt kunnen bouwen op de juiste adviezen en uiteindelijk tevreden met het verkoopresultaat. Duvekot Makelaardij is zeker aan te bevelen als u uw huis wilt verkopen in de regio.

9.5/10

facebook_like_thumb    Ik raad deze makelaar aan bij mijn vrienden- en familie!

F. van der Sluijs

geeft Duvekot Makelaardij een: 
9.0

  • Lokale marktkennis - 8.8/10
  • Deskundigheid - 9.4/10
  • Service en begeleiding - 8.6/10
  • Prijs en kwaliteit - 9/10

Samenvatting

Jan-Kees Duvekot is een zeer kundige makelaar met goede kennis van de lokale markt. Goede service en begeleiding gedurende het gehele traject. Wij bevelen deze makelaar zeker aan.

9.0/10

facebook_like_thumb    Ik raad deze makelaar aan bij mijn vrienden- en familie!

Funda gebruiker

geeft Duvekot Makelaardij een: 
10.0

  • Lokale marktkennis - 10/10
  • Deskundigheid - 10/10
  • Service en begeleiding - 10/10
  • Prijs en kwaliteit - 10/10

Samenvatting

Deze makelaar heeft mij zeer goed advies gegeven over vraagprijs. Prima ondersteuning bij de onderhandelingen. Mooie fotopresentatie. Goede begeleiding bij de aankoop van een nieuwe woning. Daarom was de woning ook met 3-4 weken verkocht.

10.0/10

facebook_like_thumb    Ik raad deze makelaar aan bij mijn vrienden- en familie!

Dhr. van Dijk

geeft Duvekot Makelaardij een: 
8.8

  • Lokale marktkennis - 8/10
  • Deskundigheid - 8/10
  • Service en begeleiding - 10/10
  • Prijs en kwaliteit - 9/10

Samenvatting

Beste Jan-Kees, Hartelijk dank voor je inzet. Dankzij jou heb ik mijn huis snel verkocht en zelfs boven de vraagprijs! Het mag duidelijk zijn dat ik zeer tevreden ben. Over het behaalde resultaat uiteraard, maar ook over de service en je hulpvaardigheid. Ik bel je zeker op als ik weer (ver)koop.

8.8/10

facebook_like_thumb    Ik raad deze makelaar aan bij mijn vrienden- en familie!